1 Kasım 2010 Pazartesi

GÜNEŞ ENERJİSİ PANELİ

Merhaba bugünkü yazımda size, yapmaktan keyif alacağınız, yaptıktan sonra da para tassarufu  sağlayacak, hatta, belkide size yeni bir iş kolu açarak, para kazanmanızı sağlayacak, alternatif enerji kaynaklarından, güneş enerjisi panellerinin yapımı ile ilgili önerimi bulacaksınız.






Güneş enerji sistemlerinden yararlanmanın, ve alternatif enerji kaynaklarına yönelmenin dünyamızın ve çevremizin korunmasına ve para tassaruf etmemize yardımcı olacak, güneş enerjisinden elektrik üretmenin veya rüzgar enerjisi ile de elektrik üretmenin yollarını öğreneceksiniz. 






Solar panellerini  kendiniz yaparak eviniz için bedava elektrik üretebilirsiniz, evet yanlış okumadınız güneş enerjisi ile elektrik üretmek sandığınız kadar zor bir iş değil, güneş panelini kendiniz evinizde birkaç basit alet ile yapabilirsiniz, gözünüzde büyütmeyin, bu panelleri üreterek kendi elektriğinizi üretip kullanabilirsiniz, böylece yüzlerce hatta binlerce dolar tasarruf edebilirsiniz.


Earth 4 energy adlı bir şirketin satışa sunduğu güneş enerjisi paneli yapımı adlı öğretici ders ve videolar ile, kendi güneş enerjisi panelinizi bir profesyonel imalat gibi yapmanıza yardımcı oluyor, günümüzün en büyük sorunu olan kısıtlı kaynak kullanımına bir son vermek, sonsuz bir enerji olan güneşten faydalanmak en akıllıca bir çözümdür, güneş enerjisi panellerini üreterek evinizdeki bazı aletlerin enerjisi için gunes enerjisinden elde ettiğiniz elektriği kullanabilirsiniz, Güneş enerjisi panelini yaparak bütün evinizin enerjisini bedava elde etmeniz mümkündür, başka hiçbir yerde bulamıyacağınız bu eşsiz kaynak size gereken her bilgiyi eksiksiz ve tam olarak verecektir.

Buraya tıklayarak ulaşacağınız sitede, gerekli bütün açıklamaları bulabilirsiniz, site ve dersler  tabi ki İngilizce, İngilizce bilmiyor olabilirsiniz, fakat bu durum gözünüzü korkutmasın, çünkü video ve dokümanlarda adım adım resim, grafik ve şemalarla nasıl yapacağınızı anlatıyor. son derece profesyonel olarak hazırlanmış kitap ve profesyonel video çekimleri ile Anlaşılmayacak hiçbir şey  yok, güneş enerji panelinizi kendiniz yaparak evinize gelen dostlarınıza gururla gösterebilirsiniz.
Earth 4 energy bu konuda 1 numaradır, diğerleri ancak taklit etmektedirler, kitaplarda verdiği bilgi ve örnekler, gerçek ve tam bilgilerdir.
Bu ürün 6 bölümden oluşmaktadır.

Güneş enerjisine giriş
Bu bölümde güneş enerjisinin temellerini öğreniyoruz, ayrıca tam bir güneş enerjisinin montajı için gerekli bileşenleri hakkında bilgi alıyoruz.

Güneş  paneli yapımı
Bu bölümde kendi güneş panelimizin yapımına başlayabiliriz, adım adım talimatlarla tam anlamıyla işleyen bir güneş enerji panelini yapacağınızdan emin olun, tam detaylı planlar, resim ve şemalarla, aklınızdaki tüm sorulara cevap bulacaksınız ve 100 doların altında bir maliyetle güneş enerji panelinizi yapacağınızdan emin olun.

Güneş yardım paketi
Bu paket imalatınız aşamasında size yardımcı olacak 4 ekstra kaynak oluşturur
  • Güneş hesaplama, ihtiyacınız için ne kadar panel gerektiği, pil boyutu gibi hesaplarınızı nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz
  • Panellerin bir profesyonel montajcı gibi nasıl kurmanız gerektiğini resim, şema ve videolar ile adım adım anlatılmaktadır.
  • Güneş enerjisi için vergi iadesi almaya yarayan formlar hazır bir şekilde veriliyor (bu tabiki şimdilik ülkemiz için geçerli değil ama yakın bir zamanda kanun çıkacak ve bize de lazım olacak)
  • Elektrik kablolama bağlantı şemaları, güvenli bir bağlantı oluşturmak için gerekli her şey bu bölümde
Earth4energy video serisi
Şimdilik hediye olarak verilen bu videolarda güneş enerji panellerinin nasıl yapılacağını detaylı olarak anlatan video serisidir, resim ve şemaların yetersiz kaldığı durumlarda bu video kayıtları çok yardımcı olacaktır.




 Bir rüzgar tribünü yapın
Evet yanlış okumadınız, gece ve çok bulutlu havalarda rüzgâr gücünden de yararlanmak isteyeceksiniz, inanın rüzgâr tribünü yapmak sandığınız kadar zor bir şey değil, şimdilik ücretsiz olarak dağıtılan bu eğitim serisinde mağazada satılanın kat kat altında bir rüzgar tribünü üretebileceksiniz, hem de 150 doların altında bir maliyetle. Bu profesyonel rehber de bugün için satın alacağınız kite dâhildir.




İnfo video serisi
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu seri ile güneş enerjisi hakkında geniş bir bilgiye sahip olacaksınız, normalde 99 dolar olan bu eğitim videoları da şimdilik ücretsiz olarak bu kite dâhildir.


Bütün bu komple sete 50 Doların altında bir fiyatla satın almak için hemen buraya tıklayın, ürünü beğenmezseniz 60 gün içinde paranızı sorgusuz sualsiz, aynen her kuruşuna  kadar iade garantisi var, bu eğitim setini alarak ister evinize ister yazlığınıza isterseniz komşularınıza kolayca güneş enerji paneli üretebilirsiniz, kendinize yeni bir iş kolumu arıyorsunuz, buyurun işte önü açık geleceğin işini öğrenmek hiç bu kadar ucuz olmamıştır, yapmazsanız bile yarın bir başkasına güneş enerji paneli yaptırdığınızda ustanın karşında bilgili ve bilinçli bir tüketici olmanın avantajını yaşayabilirsiniz.


Güneş enerji panellerini kendiniz için yapabileceğiniz gibi, çocuklarınız, okul için proje çalışması da yaparak sınıfta oldukça iyi bir kariyer yapabilir, burada tavsiyem eğer okul için yapacaksanız sadece çocuklar için tehlikeli olabilecek çalışmayı kendiniz yapın (matkapla delmek, testere ile kesmek gibi) diğer işleri bırakın çocuğunuz yapsın, videoları ve dokümanları birlikte izleyip anlamadığı yerleri izah edin sonra bırakın kendisi yapsın inanın çok keyif alacaktır.


Komple bir Güneş enerji panelini 200 doların altında bir maliyetle yapabilirsiniz, piyasada 500 dolara satılan bu panelleri kendiniz üretip satarak da oldukça iyi bir kazanç elde etmeniz mümkün, günde bir adet panel üretebilirsiniz, haftada 5 panel üretip satarsanız 300 x 5 = 1500 dolar eder, 1 haftada oldukça iyi bir kazanç bence, ya hocam nerede satacağım ben bu panelleri? dediğinizi duyar gibiyim, internet ne güne duruyor, hemen buradan çok uygun bir fiyatla host satın alın binlerce profesyonel web temasından beğendiğinizi seçin,  hem de ücretsiz , üstelik Türkçe karakterleri de destekliyor, 1 saatte web siteniz yayında bu kadar basit. Beni takip etmeye devam ederseniz sitenize nasıl trafik alacağınızın da ipuçlarını vereceğim. 


Eart for energy için : http://tinyurl.com/35al7cb 
uygun fiyata kaliteli host hizmeti ve bedava web temaları için: http://tinyurl.com/39k93qv 


Hicabi Aktar

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

1 yorum: