7 Kasım 2010 Pazar

GÜNEŞ ENERJİ PANELİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ

Güneş enerjisi kiti

Kendi elektriğinizi üreterek, Elektrik faturalarınızı düşürmek ilginizi çekiyorsa, doğru yere geldiğinizi bilmenizi isterim.
Artan yaşam maliyeti ve küresel ısınma sebebi ile, kendi elektriğimizi üreterek paramızı sokağa atmayı durdurmanın tam zamanıdır. Elektrik faturalarını indirmek veya tamamen ortadan kaldırmak istiyorsanız Earth4Energy tek çözümdür.

Neden evinizde güneş veya rüzgar enerjisi kullanmak için binlerce Dolar ödeyesiniz?,  eğer evinizin durumu müsait ise 200 $ altında maliyetle kendi güneş enerjinizi veya rüzgar tribününüzü yapabilirsiniz.
Güneş paneli
Kulağa imkânsız geliyor, fakat bu çok doğru, rüzgâr veya güneş enerjisini kullanarak kendi elektriğinizi üretmek hakkında, bilmeniz gereken her şeyi öğreten kılavuzlar bulunmaktadır. Tam olarak her şeyin gösterildiği, tüm ayrıntıların adım adım anlatıldığı kurulum kılavuzlarını ve mevcut video yönergelerini de izleyerek, yenilenebilir enerji evi oluşturmak mümkün olmaktadır.
Güneş ve rüzgar güç sistemlerinin maliyetleri çok yüksektir, ama bu rehber program çok düşük fiyatlarla aynı sonuçları almanız için hazırlanmış çok başarılı bir kılavuzdur.
Şundan eminim ki, alternatif olarak güneş enerji kaynağını yapıp montaj ederek elektrik faturanıza yüzlerce dolar tasarruf sağlayacaktır. Enerjide çok para kazanmak için 150 mt. lik Rüzgâr Türbini inşa etmek zorundasınız, ama eviniz için çok daha küçük bir rüzgâr türbinini Earth4Energy kiti ile mevcut yönergeleri izleyerek yapabilirsiniz.
Elektrik faturanızda tasarrufa gitmek için, kendi güneş enerji sisteminizi kurarak evinizin elektrik güç ihtiyacını karşılamak isteyenler için Earth4Energy seti bu ihtiyacınıza en iyi çözümdür. Piyasadaki hiçbir eğitim kiti Earth4energy seti gibi değildir, son derece profesyonelce hazırlanmış, kılavuzlar ve videolar içerir.
Earth4Energy setini çevrimiçi olarak satın alabilirsiniz. Bir çok kişi için artık alternatif güneş ve Rüzgâr enerjisi erişebilir bir uygulama olmuştur.


Rüzgar enerjisi
Earth4Energy kiti, popüler alternatif enerji kaynaklarından, güneş ve rüzgâr enerjini kullanarak evinizin enerji maliyetleri %50-80 oranında tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Bu kit aynı zamanda ücretsiz batarya yapmanızın bilgilerini de paylaşmaktadır, bu bataryalar taşınabilir enerji kaynağı olarak kullanılabilir. İstediğiniz yerde istediğin bir işte kullanabilirsiniz.
Evinizde alternatif enerji uygulamak istiyorsanız Eartth4Energy kiti basit olarak kullanıcı dostu bir sistemdir. Eğer evinizdeki yüksek elektrik faturalarından tasarruf etmeyi planlıyorsanız bu kiti satın alarak hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.
Güneş veya rüzgar enerjisi kullanarak evinizin enerjisini kendiniz üretmek istiyorsanız, komple bir kılavuz olan bu kiti buradan satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder